Månen och de andra planeterna (2022)
En man hoppar från en balkong på en lägenhetsvisning i Hammarby Sjöstad, en annan har gråtit på Kronofogdemyndigheten i 55 år. I "Månen och de andra planeterna" bjuder Staffan Valdemar Holm, senast aktuell på Kulturhuset Stadsteatern 2018 med succén "Snövit", på 16 tragikomiska kortpjäser. Nio skådespelare, däribland Lennart Jähkel, Ann Petrén och Sven Ahlström, gestaltar tillsammans 80 roller.

MEDVERKANDE

På scenen
Medverkande Sven Ahlström
Ann Petrén
Sandra Huldt
Linus Troedsson
Lennart Jähkel
Ann-Sofie Rase
Per SandbergPraktikant Varja Berg
Mia Blomberg


- -

*Praktikant från Teaterhögskolan i Luleå

Produktion
Av och regi Staffan Valdemar Holm

Scenografi och kostym Bente Lykke Møller

Ljus Torben Lendorph

Ljud Camilla Näsström

Mask Johanna Ruben


FAKTA

Spelperiod 2022-04-22 - 2022-05-26
Antal evenemang 15
Antal besökare 2 249
Plats Klarascenen
Kategori Teater

PRESSINFORMATION

Varja Berg, Ann-Sofie Rase och Sandra Huldt i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern
Per Sandberg och Ann-Sofie Rase i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Sandra Huldt och Lennart Jähkel i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Lennart Jähkel, Per Sandberg, Ann Petrén och Linus Troedsson i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Ann Petrén och Per Sandberg i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Sven Ahlström, Mia Blomberg, Ann-Sofie Rase, Linus Troedsson, Per Sandberg och Sandra Huldt i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Sven Ahlström i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Per Sandberg och Ann Petrén i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Delar av ensemblen i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Varja Berg, Lennart Jähkel och Sandra Huldt i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Sandra Huldt i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Mia Blomberg och Per Sandberg i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Per Sandberg och Ann-Sofie Rase i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Delar av ensemblen i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Sven Ahlström, Linus Troedsson och Per Sandberg i Månen och de andra planeterna. Urpremiär 22 april på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Tillbaka