Älskling är jag hemma (2022)
"Älskling är jag hemma" är en komedi av Laura Wade om nostalgi, verklighetsflykt och strävan efter det perfekta förhållandet. Pjäsen har haft stora framgångar på The National Theatre. För regi står Maria Blom vars tidigare uppsättningar på Kulturhuset Stadsteatern har varit stora publiksuccéer.

MEDVERKANDE

På scenen
Judy Janna Granström

Johnny Philip Hughes

Fran Johanna Lazcano

Marcus Andreas Kundler

Sylvia Kajsa Reingardt

Alex Angelika Prick

Produktion
Av Laura Wade

Översättning Sofia Fredén

Regi Maria Blom

Scenografi Bengt Fröderberg

Kostym Anna Hagert

Ljus Patrik Bogårdh

Ljud Johan Ehn

Mask Susanne von Platen

Koreografi Catharina Allvin


FAKTA

Spelperiod 2022-03-25 - 2022-05-31
Antal evenemang 25
Antal besökare 3 570
Plats Klarascenen
Kategori Teater

PRESSINFORMATION

Andreas Kundler, Angelika Prick, Janna Granström, Philip Hughes, Johanna Lazcano. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Janna Granström i Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Janna Granström, Philip Hughes. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Janna Granström, Philip Hughes, Angelika Prick. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Janna Granström, Kajsa Reingardt. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Philip Hughes, Janna Granström, Andreas Kundler, och Johanna Lazcano. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Philip Hughes, Andreas Kundler, Janna Granström och Johanna Lazcano i Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Andreas Kundler och Johanna Lazcano i Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Philip Hughes och Janna Granström i Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.
Janna Granström, Philip Hughes. Älskling är jag hemma, en komedi av Laura Wade. Skandinavienpremiär 25 mars på Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern.

WEBBSIDA

Tillbaka